Tip eindejaarsgeschenk - Boek 'Ons 45 graden'

30-11-2022
Foto en grafisch werk: Joyce Thys
Foto en grafisch werk: Joyce Thys

Ben je nog op zoek naar een fijn eindejaarsgeschenk? Een pakje voor onder de kerstboom of voor oudejaar? Maar, vind je dat dit het zoveelste aanbod is, dat je wordt bekogelt met publiciteit, dat er een overaanbod is aan geschenken? Lees dan toch zeker verder, want het doorgeefboekje Ons 45 graden is van een heel ander kaliber.

Ons 45 graden is de puurste vorm van qualitytime. Aan de hand van 45 thema's die ertoe doen (zoals liefde, geluk, woede,...), biedt het boekje de mogelijkheid om elkaar op een leuke manier (beter) te leren kennen. Een fijne tijd samen om écht naar elkaar te luisteren. Ideaal om er samen met je gezin, familie, collega's, klasgenoten, leefgroep, vrienden of vriendinnen mee rond de tafel te gaan zitten.

Want naast borden, glazen en bestek kunnen tafels ook gesprekken dragen.

Foto en grafisch werk: Joyce Thys
Foto en grafisch werk: Joyce Thys

Waarom het doorgeefboekje, Ons 45 graden het ideale eindejaarscadeau is? 

Omdat mensen er nood aan hebben. Dit boekje is een goede uitvlucht om eindelijk dat gesprek eens te voeren. Want hoe vaak of hoe lang wilde je dat ene gesprek aanknopen? Het kwam er nooit van, wegens tijdgebrek of lag het te delicaat?

Auteur Kobe Lecompte (Brussel, 1979) geeft vaak voordrachten rond het boekje. Of eerder workshops aangezien hij de bezoekers uitnodigt voor het gesprek. Men komt samen om het eens te hebben over meer dan koetjes en kalfjes. Verdict: de bezoeker keert voldaan terug huiswaarts, omdat ze eindelijk het hart hebben gelucht. Het is een boekje die instaat voor de gezondheid van de mens. Het geeft een krachtige mentale boost die mensen terug in evenwicht brengt. Het staat voor zorg, liefde en oprechtheid.

Sta me dan ook toe te wijzen op het feit dat dit dus absoluut geen doorsnee geschenk is, maar wel kan staan voor hét eindejaarsgeschenk van 2022!


Het boekje wordt ook vaak aangekocht door scholen, zorgcentra of bedrijven. Het is ideale materie voor groepen mensen die samenleven, samenwerken, samenhoren.

 
Ons 45 graden is te koop/bestelbaar in elke boekhandel of via de webwinkel van KobeLand.


Veel leesplezier en geniet van elkaar!


Bekijk hier de leestip van actrice Katrien De Ruysscher of lees de vele recensies rond Ons 45 graden.


Enkele lezers aan het woord:


'We zitten met een tiener thuis. Een hele beproeving, maar het boekje Ons 45 graden bracht ons samen als nooit tevoren. Bedankt!'


'Ik ben dingen te weten gekomen van mijn beste vriendin waar ik serieus onder de indruk van was. Nu kennen we elkaar nog intenser.'


'Mijn partner en ik discussieerden veel. Vaak liep dat uit de hand en maakten we ruzie. Maar met behulp van dit boekje leerden we elkaar de juiste vragen stellen en begrijpen we elkaar terug.'