Diensten - Workshop 'Ons 45 graden'

Een workshop naar aanleiding van Kobe Lecompte zijn nieuwste boek met de gelijknamige titel, Ons 45 graden.

Tijdens de lezing gaat Kobe verder in op het aspect, 45 graden en opent zo de poorten naar een fijnere samenleving. Een lezing vol inleving, verdraagzaamheid en zin om te luisteren naar een andere mening dan die van jou. Een lezing die de goesting naar elkaar groter maakt.

In de tijd waarin we leven, zijn onze gedachten namelijk vaak vastgeroest en is er weinig ruimte voor andere meningen.

Kobe gaat ook op zoek naar de 45 graden van de toeschouwer. Alhoewel het woord 'toeschouwer' niet op z'n plaats is. Het zijn eerder de genodigden. Kobe wil ze mee aan tafel uitnodigen, mee betrekken door hen een waaier vragen voor te schotelen. Kobe legt enkele thema's voor. Thema's als liefde, geluk, woede, ... Want naast borden, glazen en bestek kan een tafel ook gesprekken dragen.

De toeschouwers zijn vrij om met Kobe aan tafel te schuiven, maar ze kunnen ook opteren om zich aan een andere tafel te zetten, indien men in alle discretie de vragen wenst te stellen aan hun eigen entourage. Even goede vrienden. Het heeft dan eerder iets weg van een spellenavond, wat nog zo mooi is. Hoe fijn is het niet om samen te komen met je geliefden, voor een beetje diepgang ? Een groepje vrienden, gezin, collega's, ...

Het wordt een moment waar we genieten van elkaars voelen en dragen.


Wat is 45 graden?

Al wat jij er zoal over denkt, dat zijn jouw 45 graden. Hoe je denkt over de dingen des levens, jouw geloof, jouw mening. 45 graden is haalbaar, overzichtelijk en genoeg. Jouw 45 graden omvat al jouw gedachten, overtuigingen en geloof. Het past allemaal netjes in die 45 graden.

Om alles en iedereen te begrijpen hebben we elkaar nodig. Want iedereen denkt er het zijne van! Wees daarom nieuwsgierig genoeg naar elkaar. Want door met elkaar te praten, hoe slecht men ook mag opschieten met elkaar, zullen we uiteindelijk de volledige 360 graden van het leven begrijpen.

Natuurlijk is het niet haalbaar om het volledige pakket van 360 graden te begrijpen, maar laat men het genoegen nemen om te praten met elkaar en te luisteren naar elkaar, met een varia aan mensen, om op die manier het maximum van wijsheid te innen of om jouw eigen 45 graden bij te schaven.

Ideaal voor scholen, bedrijven, bibliotheken, ziekenhuizen, zorgcentra, organisaties, ...

De lezing is gratis. Boek deze lezing, door deze aan je winkelmandje toe te voegen en ons de nodige informatie te verschaffen. Kobe neemt dan contact met jullie op.

Vragen? Mail ons!

0,00 €