Diensten - Workshop Ogen kijken

In deze workshop gaan we in elkaars ogen kijken.

In ogen kijken moet men leren.

Wist je dat we twee verschillende ogen hebben? Een rationeel oog en een emotioneel oog. Het rationele oog neemt al het rationele in zich op, terwijl het emotionele oog het emotionele opvangt. Deze twee opnames gaan via enkele tussencellen over naar één gezamenlijke cel waar alles wordt gerelativeerd en verwerkt in de hersenen. Het emotionele oog is het oog dat iets meer open is en waarvan de wenkbrauw mooi afgerond is. Het rationele oog is het oog waarvan het ooglid iets meer afzakt op het oog en dus een stukje kleiner lijkt. Bij dit oog valt het op dat de wenkbrauw rechter doorloopt.

Nu dat je toch samenzit ... Doe de test! Kijk elkaar in de ogen en ontdek elkaars emotionele en rationele oog. Dit schenkt je een hele hoop extra achtergrondinformatie over de persoon tegenover jou én zorgt ervoor dat je die persoon anders dan voordien gaat ervaren. Het is een goede oefening om bepaalde zaken over te brengen. Men kan overtuigen of verliezen door het verkeerde oog aangekeken te hebben. Overtuigen is het juiste ook vinden.

Ideaal voor scholen, bedrijven, bibliotheken, ziekenhuizen, zorgcentra, organisaties, ...

De lezing is gratis. Boek deze lezing, door deze aan je winkelmandje toe te voegen en ons de nodige informatie te verschaffen. Kobe neemt dan contact met jullie op.

Vragen? Mail ons!

0,00 €