KORNIEV thee vanaf NU te koop!

09-12-2020

Auteur en ervaringsdeskundige Kobe Lecompte is verzot op thee. 'Thee werkt mijn zinnen af, waardoor het in harmonie mijn pen scherpt', vertelt Kobe. Het was al lang een wens van Kobe om, naast thee te zetten ook een eigen thee te ontwikkelen. En het is hem gelukt! Met trots stelt Kobe vandaag zijn thee voor. Een thee die overigens perfect past bij zijn laatste boek KORNIEV die dit jaar uitkwam. Het is een thee die de innerlijke kracht bevorderd. Zij die KORNIEV al gelezen hebben weten dat KORNIEV staat voor de innerlijke kracht van de mens.


Het is dan ook een symbolische actie voor probleemdrinkers. De aller moeilijkste momenten komen eraan voor deze mensen. 'Hiermee willen we hen een hart onder de riem steken', zegt Kobe. Door de huidige corona-regels die werden opgesteld voor tijdens de feestdagen worden probleemdrinkers nog meer op de proef gesteld. Ze zullen de feestdagen op andere manieren moeten doorbrengen en als we weten dat probleemdrinkers gewoontebeestjes zijn, dan moet ik niet uitleggen dat de uitdaging nog nooit zo groot zal geweest zijn. Met deze actie willen we mensen met een alcoholprobleem meegeven dat ze sterker zijn dan dat ze denken. Maar we willen met De Laatste Druppel ook aantonen dat we er zijn voor hen. Dat we tips kunnen geven rond hoe ze deze moeilijke periode kunnen overbruggen. Het is belangrijk dat we ze nu extra ondersteunen, zodat hun keuze voor een nuchter leven nog eens extra zal worden aangesterkt.


Samen met herborist en mede-eigenares Ann Kennis van de winkel Eco Sisters te Landen ging Kobe aan de slag. De ingrediënten zaten al een hele tijd in de gedachten van Kobe. Het was nog maar een kwestie van de goede verhoudingen te vinden. Het eindresultaat is eerder een infusie, aangezien er geen theïne inzit. Een pittige infusie op basis van gember, laurier en rode pepers. Kobe koos bewust niet voor theïne om het toegankelijk te maken voor jong en oud maar vooral omdat theïne verslavend kan werken. De KORNIEV thee kan zowel warm als koud worden gedronken. Het water kan opgegoten worden aan een temperatuur van 100 graden en als je verkiest om het koud te drinken dan is hij op zijn lekkerst op kamertemperatuur, tipt Kobe.

Schenk je geliefden innerlijke kracht (uit)!

Tijdens het vreemdste jaar ooit kan iedereen wel een 'slurpje' innerlijke kracht gebruiken. Samen met het boek, schenk je meer dan thee en een boek. Want met dit cadeau schenk je jouw geliefden een ideale dosis diepgang. Daarmee is het dan ook een uitstekend geschenk voor de feestdagen!
De thee in combinatie met het boek KORNIEV koop je voor een feestelijk prijsje van 25 euro. Maar natuurlijk kan de thee ook apart aangekocht worden aan 9.5 euro.

Steeds gratis verzending!

Te koop via onze webwinkel of lokaal in de winkel Eco Sisters te Landen.