Persoonlijke uitnodiging boekvoorstelling Van de Velde De Smet

21-03-2023
Foto: Marc Swinnen
Foto: Marc Swinnen

Van harte welkom op zondag 23 april 2023 voor de boekvoorstelling Van de Velde De Smet (uitgeverij Aspekt)!

Deze roman is ondertussen het 5de boekenavontuur van auteur Kobe Lecompte.

Omdat wandelen fijn is én om mensen die van ver komen meer te bieden dan alleen een boekpresentatie, is men tegen de middag al welkom in het wondermooie Landen.

Van 12u00 tot 13u30 nodigt Kobe jullie uit om de Zevenbronnenwandeling af te leggen. Die start en eindigt aan de kerk van Walsbets (parking voorzien). Een prachtige afgepijlde wandeling van 10km door het mooie Landen. Een manier om deze stad van het platteland te leren kennen. Een wandeling op het wandelnetwerk Getevallei, door het brongebied tussen Wezeren en Montenaken. Bezoek de Bortombe, een tumulus uit de 2e eeuw en ontdek het Romaans blokaltaar uit tuffeau de Lincent in de Sint-Amanduskerk in Wezeren. Een aanrader!


Om 16u00 start de boekvoorstelling in de kerk van Walsbets, Landen (Wezerenstraat 4, 3401 Landen).

Tweelingbroer van Kobe en kunstschilder, Wannes Lecompte doen graag de afwas als ze met elkaar in gesprek gaan. Daarom gaan ze tijdens een flinke afwasbeurt in gesprek over Kobe zijn nieuwste boek. Daarnaast gaan ze op zoek naar raakpunten. Punten die de tweelingbroers samenbrengt en betrekking heeft op het verhaal (In de jaren 80-90 kenden men Wannes en Kobe nog niet van hun schilder of schrijfactiviteiten. Ontdek het hier).

Iedereen is welkom en neem dus gerust jullie afwas mee. De gebroeders Lecompte zorgen dat alles proper is tegen het eind van de boekvoorstelling.

Tweelingbroers Wannes en Kobe Lecompte
Tweelingbroers Wannes en Kobe Lecompte

Nadien neemt Kobe de tijd om jouw exemplaar te signeren.  

Neem gerust de kinderen mee. 

Het zal mooi worden!

Laat je weten of je aanwezig zal zijn?

Jouw/jullie aanwezigheid zal de gebroeders enorm plezieren!

Tot dan?

KobeGroeten


Inschrijven of meer informatie via hier!


Over wat het boek gaat?

Van de velde De Smet krijgt bij zijn geboorte niet alleen een vreemde naam, ook de situatie waarin hij opgroeit is op zijn minst bijzonder te noemen. Hij woont al sinds hij een kleine baby was helemaal alleen, in een caravan op een terrein dat door enkele daklozen in gammele tentjes wordt bewoond. Zijn bed is zijn hele wereld, en daar lijkt hij best tevreden mee. Zijn mama komt nu en dan langs om hem aan de borst te leggen, maar vooral om de caravan uitbundig te versieren met kleurrijke plastic bloemen. Op die manier dompelt ze haar zoon in haar droomwereld. Wanneer hij uiteindelijk schoolloopt ontwaakt hij en ziet wat hij nooit eerder mocht zien. 


cover boek Van de Velde De Smet
cover boek Van de Velde De Smet

www.kobeland.be