Lancering roman De brief kortverhalen

13-09-2023

Auteur Kobe Lecompte neemt ook dit jaar geen genoegen met het uitgeven van 1 boek. Begin dit jaar bracht hij de roman Van de Velde De Smet uit. Nu komt hij op de proppen met een volgende roman onder de titel De brief - kortverhalen, uitgegeven door uitgeverij Aspekt. Een boek met de focus op humor. Twijfel je over de kwaliteit van Kobe zijn humor, of ben je daar gerust in, dan is dit boek absoluut voor jou!


Over wat het gaat?

Het zou je maar overkomen ...

Je bent een brief die van huis naar huis trekt en maar niet aankomt bij je bestemmeling.

De brief vertelt het verhaal van een brief die van huiskamer naar huiskamer trekt en een variëteit aan huishoudens doorkruist. Een boeiende reis waar hij kennis maakt met mensen die zich in hun eigen comfortzone begeven, zonder pottenkijkers, uit de spotlights. Hij snoept van pasklare verhalen die niet voor de buitenwereld bestemd zijn. Veertien verhalen vol waanzin en humor.


'Veel mensen moeten lachen als ik zeg dat ik een humoristisch boek heb geschreven, omdat ze me niet linken met humor', geeft Kobe toe.

'Het boek De brief is misschien wel ontstaan vanuit mijn wens om aan te tonen, dat iedereen meer in zich heeft, dan dat wat we denken te kennen van elkaar', bedenkt Kobe.

'Niet elke vorm van humor valt te smaken, maar dan is het boeiend om te weten dat humor een reis is, in de fantasiewereld van de verteller', besluit Kobe.


Het boek is vanaf nu te koop/bestelbaar in de (online) boekhandel of via de webwinkel van KobeLand

De brief en Kobe
De brief en Kobe

Praktisch:

prijs: 21.95 euro

Aantal pagina's: 155

Soort boek: Paperback - Softback

ISBN: 9789464870695

-----

Kobe fluistert nog in, dat het nog niet gedaan is voor 2013, want in december komt er nog een dessertje, een toetje om het jaar mee af te sluiten, of is het eerder een amuse guele voor een vers 2024? Meer informatie ... Soon! 

Foto: Marc Swinnen
Foto: Marc Swinnen

Wie is Kobe Lecompte?

Kobe Lecompte (°Brussel, 1979) is gefascineerd door diepgang en door mensen, door relaties en door bijzondere gedachtegangen. Hij staat voor het mogelijk achten van ieders leven. Elk leven hoort mogelijk, haalbaar en vederzacht te zijn, mits de juiste inzichten. En daar helpt Kobe mensen bij. In de vorm van persoonlijke begeleidingen als ervaringsdeskundige, boeken en lezingen pelt hij de zwaarte af.

Zijn werk als schrijver en als ervaringsdeskundige is voor Kobe gelijkaardig.

Het gaat om perspectief bieden.
Binnen het schrijven schrijft hij het op, als ervaringsdeskundige zegt hij het luidop.

-----

Reeds uitgegeven boeken

De roman Babygehalte was het debuut van Kobe Lecompte en werd uitgebracht in 2019. In 2020 kwam Korniev op de markt. Begin 2021 lanceerde hij het boek Kiezen voor een nuchter leven. 2022 werd het jaar van het doorgeefboekje Ons 45 graden en in 2023 was het de beurt aan de romans Van de Velde De Smet én De brief. Als toetje om 2023 mee af te sluiten, of een amuse gueule voor een vers 2024 gooit Kobe ook nog het Vriendenboekje - voor de allerbeste vrienden op de markt.
Een overzicht kan je
hier terugvinden.